studioKi mobile


width=

ZORG VOOR JEZELF

Als je onder grote lichamelijke of geestelijke druk leeft dan zul je op een gegeven moment uit balans raken.
Dit is vaak terug te vinden in het lichaam; er kunnen lichamelijke en/of mentale klachten ontstaan. Met shiatsu kunnen de energiebanen in je lichaam worden behandeld, waardoor de energie (ki) weer vrij kan stromen.

OVER STUDIO KI

Studio Ki is de praktijk van Heidy van Koesveld, gevestigd in het
Shiatsu Centrum Amsterdam
+  Lutmastraat 182A
1073 HG  Amsterdam
0652004383

heidy@studioki.nl

Een shiatsubehandeling kost € 85. Verschillende aanvullende zorgverzekeringen vergoeden (gedeeltelijk) de behandelingen. Meer informatie hierover staat op de site van SVN
Een afspraak kun je tot 24 uur van te voren kosteloos verzetten.


Voor vragen of het maken van een afspraak kan je mailen of bellen. De tijden zijn flexibel en afspraken worden in overleg gepland.

Via  een pc of tablet kun je meer lezen over de shiatsupraktijk, de behandelingen,  je privacy en de algemene voorwaarden.

 

MAATREGELEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

De behandeling blijft hetzelfde en ook de RIVM-richtlijnen van het laatste jaar zijn grotendeels ongewijzigd. Liever niet veel eerder komen dan de geplande tijd, graag zoveel mogelijk thuis het toilet gebruiken en handen wassen bij binnenkomst. Ik zal een monddoekje dragen en verzoek je dit ook te doen. De afspraak kan kosteloos worden verzet wanneer jij of je huisgenoten (lichte) klachten hebben of wanneer je in afwachting bent van een testuitslag. Misschien ten overvloede maar in het Shiatsu Centrum worden ruimtes geventileerd, gaat linnengoed na iedere behandeling naar de wasserette en de oppervlaktes worden afgenomen. 

 

 

update: 23-02-2021