Heidy van Koesveld vervolg

zorg voor jezelf over studio Ki over shiatsu Clean Language contact

KOSTEN

Een shiatsubehandeling
kost € 85.

Verschillende aanvullende zorgverzekeringen vergoeden (gedeeltelijk) de behandelingen. Meer informatie hierover staat op de site van SVN

Een afspraak is tot 24 uur van te voren kosteloos te verzetten, anders wordt het in rekening gebracht.

OVER STUDIO KI

StudoKi is Heidy van Koesveld.

Naast haar praktijk is ze werkzaam als docent aan de Zenshiatsu Opleiding in Amsterdam, alwaar ze in 2009 is afgestudeerd.
Ook volgt ze de 3-jarige opleiding van Phoenix, waar het accent ligt op systemisch werk. Uiteraard bezit ze het verplichte HBO certificaat Basiskennis van de Westerse Geneeskunde, pathologie, fysiologie en anatomie.

“Wanneer je voor een behandeling komt, is het goed als je er ruim een uur voor uittrekt. Voorafgaand aan de behandeling wil ik graag wat weten over de eventuele klachten.
Daarna vindt de behandeling plaats op een futon op de grond. Het werkt prettig wanneer je van te voren niet te veel eet en loszittende kleding draagt, bijvoorbeeld een joggingbroek en warme sokken. De termijn en interval van de behandelingen zijn afhankelijk van je klachten; na de eerste behandeling zullen we bespreken hoe het eventuele behandeltraject eruit gaat zien.”